2 nap alatt 2 fontos mérkőzés vár Uszkai Dóriékra!

2018. február 18., 09:54
A center nagyon örülne 2 győzelemnek!

 

Előszőr is engedd meg, hogy gratuláljak a hétfői győzelemhez, bár, ha jól tudom, elég kalandos úton jutottál el a mérkőzésre. Mi történt?

Köszönjük szépen! Külföldi utazás miatt nem voltam a hétvégi nb1b-s meccsen, de hétfőn a reptérről az egyetemi meccsre vezetett az utam. A mérkőzésen lassan ébredtünk fel, de a második félidőre sikerült összeszedni magunkat, és győzelemmel utazhattunk haza.

 

Elég sűrű ismét a program, hisz a hétfői meccs után ma és hétfőn is pályára léptek.

A következő 1 hónapban mindig heti 2 mérkőzésünk lesz. Hétfőnként egyetemi, hétvégén pedig az nb1b-s mérkőzések.

 

Mindkét mérkőzés fontos lesz. Ma az ANB 2. helyezett csapat otthonába látogattok, míg hétfőn az egyetemi bajnokságban vár Rátok kulcsmérkőzés.

Igen, ma délután az Elte Beacnál játszunk, hétfőn pedig a Győrt fogadjuk hazai pályán.

 

Bár Pesten nem lesz könnyű dolgotok, de itt az ideje már, hogy végre kiszakadjon az a bizonyos zsák és menjenek a dobások.

Célunk ezen a meccsen a tisztes helytállás, minél kevesebb kapott pont, és igen, jó lenne végre növelni a dobott pontjaink számát.

 

Céljaitokat ismerve a holnapi meccsre való felkészülésnek is tekinthetitek a vasárnapi mérkőzést. Mozognak ilyen gondolatok a fejben, hogy a hétfői meccs a lényeges?

Ez így igaz! Hétfőn szeretnénk egy jó játékkal újabb győzelmet szerezni az egyetemi bajnokságban.

 

A holnapi Győr elleni mérkőzésen mindenkire számíthat a csapat, mert egy ilyen sorozat terhelés során fontos, hogy mindenki hadra fogható legyen!

Nagyon remélem! Sajnos irányítónk, Simon Cintia lesérült, ezért vasárnap valószínű nem tud pályára lépni. Bízunk benne, hogy hétfőn már segíteni tudja az egyetemi csapatot!

 

Végezetül milyen eredményekkel lennél elégedett?

Az Elte Beac ellen minél szorosabb mérkőzésnek örülnék, Győr ellen pedig egy magabiztos győzelemnek!


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar