Bravúr Pécsett!

2018. március 05., 17:07
Varga Nikiéknek sikerült meglepni a Pécs csapatát.

 

„A rájátszásban minden megtörténhet.”-mondta Gulkai Zsófia a mérkőzés előtt. Hát Ti komolyan vettétek. Gratulálok a győzelemhez.

Köszönjük a gratulációt. Nem csak a rájátszásban történhet bármi, hanem az egész bajnokság tartogat magában meglepetést. Ami most be is igazolódott.

 

Harmadik mérkőzéseteket játszottátok a dobogóra esélyes Pécs csapata ellen. Előszőr egy sima 3-0-as vereség itthon, majd Pécsett szintén 3-0 állt a végén a táblán, ám sokkal bíztatóbb játékkal. Most meg 3-1 Nektek. Kézzel fogható a fejlődés.

A sok edzés meghozza az eredményét, sokat fejlődtünk csapatilag és egyénileg is. Motiváltan álltunk a mérkőzéshez. Mondtuk, ha már ennyit utaztunk, akkor játszunk egy jót. Sikerült!

 

Bár az előjelek nem sok jóval kecsegtettek, hisz három hete nem játszottatok tétmérkőzést, ráadásul Kiss Laura sem tudott Veletek utazni.

Igen, a sok hét kihagyás soha nem jelent jót. De a héten az edzéseken odafigyeltünk a saját feladatunkra, így sikerült felkészülni a meccsre. Kiss Laura egy kulcsjátékos, aki sokat hozzátett jó játékával a korábbi mérkőzéseken, ezért nehéz pótolni, de úgy gondolom, hogy Demény Liza jól helytállt a posztján.

 

Viszont volt egy visszatérőtök, Sipos Lucia személyében. Nem is kell jobb bemutatkozás :D

Igen, visszatért a régi játékosunk, Lúcia. Szerintem jó játékot mutatott liberó posztjában a hétvégén, lehet rá számítani a többi mérkőzéseken is.

 

Ezzel a bravúr győzelemmel lépés előnybe kerülhettek a többi csapattal szemben. Ki ellen folytatjátok a bajnokságot?

Vasárnap Veszprém csapata ellen folytatjuk a rájátszást, ahol nagy esélyünk van nyerni. Az elmúlt mérkőzéseken ellenük mindig nyertünk. Remélem teljes csapattal fogunk mérkőzésre utazni


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar